• +381 11 41 42 090
 • office@chigoadria.rs
 • Auto put za Zagreb 41L, 11 070 Novi Beograd

DVE DECENIJE RAZVOJA

Dve decenije razvoja tehničkih inovacija i potraga za vrhunskim kvalitetom su doveli do opšteg priznanja Chigo proizvoda, koji se sada prodaju u više od 200 zemalja i teritorija širom sveta. Naš princip i volja da stvorimo najbolji klima uređaj i rashladni uređaj na svetu znači da smo fokusirani na istraživanje, razvoj i proizvodnju, ali smo ostali posvećeni našem industrijskom duhu. Proizvodimo proizvode s velikom pažnjom, i bavimo se praktičnim istraživanjima. Usvojili smo zanatsku potragu za perfekcijom kroz istraživanje, razvoj, proizvodnju i prodaju, i ostajemo povezani i saglasni da korisnicima pružimo najbolji proizvod i usluge. Naša konkurentnost potiče iz vrednosti našeg proizvoda, dok se sve veći uticaj našeg brenda zasniva na poboljšanju korisničkog iskustva. Gledajući u budućnost, spremni smo da izgradimo skladan ekosistem s našim brojnim partnerima i zainteresovanim stranama, otvoreno se uključujući u proces globalizacije.

 • VIŠE UDOBNOSTI

  • Moćno rashlađivanje
  • Niža buka
  • Veliki protok vazduha i duže rastojanje snabdevanja vazduhom
 • LEPŠI DIZAJN

  Porcelan bela boja i tehnologija površinskog tretmana rezultira viskokim stepenom sjaja koji donosi jednostavan i moderan izgled uređaja.

  Integrisani srednji okvir izbegava harmonijska podudaranja između srednjeg rama i baze, čineći vazdušni talas klima uređaja ravnomernijim.

  Spoljašnja jedinica, koja se tretira sa 6-slojnim antirost ili antikorozivnim premazom održava sjaj i izgled nakon što je izložena suncu i kiši dugo vremena.

 • PUNO KOMFORA

  Klima uređaj radi u širokom opsegu napona od 170V do 265V.

  Potpuno novi dizajn integriše srednji okvir sa bazom i time smanjuje količinu spoljnih šavova a dodatno poboljšava otpornost u transportu.

  Poboljšana efikasnost proizvodnje, instalacije i održavanja intergracijom i optimizacijom komponenti.

 • VIŠE ZDRAVLJA

  • Napredni sistem zdravstvene zaštite
  • Filter visoke gustine
  • Režim mirovanja

Od svog osnivanja 1994. godine, CHIGO, kompanija koja pokriva kompletan industrijski lanac proizvodnje i prodaje klima uređaja, uključujući proizvodnju kompresora,
angažovana je na istraživanju, razvoju i proizvodnji postrojenja za klima uređaja za hlađenje.

Kao kompanija koja je definisala cloud air sistem klima uređaja, CHIGO je lansirao prvi svetski cloud air klima uređaj 2012. godine; 2015. godine je nakon toga predstavio Smart King seriju, najinteligentniji klima uređaj na svetu. Oslanjajući se na proizvodnu bazu od tri miliona kvadratnih metara, CHIGO je u mogućnosti da proizvede preko 10 miliona kompletnih uređaja za više od 200 zemalja i teritorija. CHIGO je postao jedan od najvećih međunarodnih proizvođača klima uređaja, poseduje moćnu industrijsku proizvodnju i korisničku podršku, kao i globalnu marketing mrežu.

Brzo hlađenje

Prilikom uključivanja AC će raditi u visokoj frekveniciji što omogućava brzo dostizanje zadate temperature čime postiže brzo hlađenje za 30 sekundi.

± 0.5oC precizna regulacija temperature

Podešavanje frekvencije napajanja kompresora omogućava preciznu kontrolu temperature, kao i veći komfor.

Više jedinica

Jedna spoljašnja jedinica može paralelno povezati 2 unutrašnje jedinice koje čuvaju više prostora.

Wi-Fi Kontrola

Pomoću funkcije Wi-Fi kontrole, lako možete kontrolirati AC sa mobilnim ili drugim inteligentnim uređajima.

ZAŠTO ODABRATI CHIGO

godina razvoja

globalnih tržišta

miliona proizvedenih uređaja

ENERGETSKA EFIKASNOST

Ekološki prihvatljiviji
Koeficijent zagrevanja R32 je 1/3 od R410a. U poređenju sa tradicionalnim R410a, R32, ekološki je prihvatljiviji. R32 je jedno

Veća efikasnost
Sa istim uslovima i istom radnom frekvencijom kompresora, kapacitet hlađenja i energetska efikasnost R32 je oko 5% veća od R410A. Proizvodi koji sadrže R32 rashladni fluid su energetski efikasniji.

Manje količine punjenja
U poređenju sa R410a i R22, R32 je manje zapremine.

© Copyright 2018. Chigo Adria d.o.o. All right reserved! Development Grid Point d.o.o.